Protectia Datelor Personale GDPR

1. Nota de informare privind Protectia Datelor Personale

In baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR) bileteavion.net are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați . Protejarea datelor clientilor nostri este importanta pentru noi, toate regulile si procedurile noastre fiind create în acest sens.
Vă solicitam să furnizați datele dumneavoastra doar daca acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligatii legale si va solictam acordul pentru comunicari de marketing.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru:

1. Indeplinirea contractului, pentru furnizarea si administrarea serviciilor comandate, cum ar fi: inregistrarea si prelungirea domeniilor web, servicii de hosting web, certificate SSL, solutii securitate, servere virtuale, servere dedicate

2. Interesul legitim al bileteavion.net, cum ar fi prevenirea si identificarea eventualelor fraude sau activitați ilegale, imbuntatirea securitatii retelei noatre, imbunatatirea serviciilor oferite, masurarea eficientei campaniilor de marketing derulate.

3. Obligatii legale si care prevad comunicari catre ANAF si alte institutii publice în Baza solicitarii expresa a acestora)pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi Politie, ANPC, ANSPDCP,Parchete etc.

4. In baza consimtamantului dumneavoastra pentru comunicari de marketing. In cazul în care ne-ați oferit consimtamantul dumneavoastra si doriti să il retrageti, o puteti face oricând.

2. Care sunt datele personale prelucrate

Principiul în baza caruia colectam si prelucram aceste date este ca vom solicita de fiecare data doar minimul de date necesar pentru furnizarea contractului si indeplinirea obligatiilor legale.

Prelucrarea datelor dumneavoastra în scopul executarii contractului. Prelucram datele pentru furnizarea serviciilor de hosting si servicii asistenta, facturarea serviciilor prestate catre dumneavoastra si administrarea contului de client.

Prelucram datele dumneavoastra în scopul trimiterii de newslettere si marketing doar daca va exprimați acordul expres la comanda sau ulterior în contul de client. In cazul acestei prelucrari efectuate în baza acordului furnizat puteti oricând să retrageti acest acord din contul de client.

3. Masuri tehnice pentru securitatea datelor personale

bileteavion.net a implementat si implementeaza în permanenta masuri corespunzatoare tehnice si de securitate informationala pentru a preveni divulgarea neautorizata sau ilegala, accesul, pierderea accidentala sau ilegala ,distrugerea sau alterarea, transferul, dezvaluirea neautorizata, accesul neautorizat sau alte daune asupra datelor personale.

Astfel de masuri includ utilizarea de firewall-uri, soltii antimalware, servere securizate, criptare, sisteme corespunzatoare drepturilor de acces de management si proceselor, selectarea atenta a procesoarelor si a altor masuri tehnice si comerciale rezonabile pentru a oferi protectie adecvata pentru datele dumneavoastra personale impotriva utilizarii sau dezvaluirii neautorizate.

Softurile utilizate sunt updatate la ultima versiune stabila pentru a nu prezenta riscuri de securitate.

Efectuam, de asemenea, copii de rezerva pe medii diferite de stocare si este posibila folosirea de astfel de mijloace pentru a preveni deteriorarea sau distrugerea accidentala a datelor dumneavoastra personale. Aceste masuri asigura un nivel adecvat de securitate în raport cu riscurile inerente prelucrarii datelor cu caracter personal ce trebuie protejate. Datele dumneavoastra personale, detinute în siguranta, vor fi accesibile doar personalulului autorizat bileteavion.net

Avem implementate proceduri interne de verificare si protejare a informatiilor procesate si pentru a ne asigura ca datele sunt furnizate doar destinatarilor legitimi.

Colectarea datelor precum si comunicarea prin email se face exclusiv prin conexiuni criptate cu certificate SSL.

4. Care sunt drepturile dumneavoastra

Dreptul de acces la adatele dumneavoastra

Vă punem la dispozitie contul de client de unde puteti vizualiza datele furnizate catre noi pentru administrarea contului, facturare, furnizarea altor servicii si inregistrarea domeniilor. Pentru a consulta aceste date trebuie să va logați în contul de client. Daca nu mai aveti acces la contul de client va rugam contactați echipa de support.

Dreptul de a rectifica datele dumnevoastra

Din contul de client aveti posibilitatea ca oricând să efectuați modificarile dorite asupra datelor dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra (“dreptul de a fi uitat”)

Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare în vigoare care să ne oblige să pastram aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar în cursul caruia au fost intocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015.

Dreptul de a va opune prelucrarii

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul în care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra în scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii în orice moment.

Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii

Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.

Dreptul la portabilitatea datelor

Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau în alte scopuri în format electronic.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la .

Dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

5. Limita de varsta pentru accesarea serviciilor

In baza Contractului de Furnizare nu oferim servicii persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Termenii si conditii

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului nostru.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntațe în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului bileteavion.net își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depașește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați ca ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărator și bileteavion.net sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul bileteavion.net face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezență declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfatuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl detineți este compromisă, trebuie să anuntați imediat administratorul site-ului.Tnrendytextilefine.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului bileteavion.net, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice disputa de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii bileteavion.net sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul bileteavion.net își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului  în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dispozitii finale

1. Daca, pentru orice motiv, nu sunteți satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam să ne contactați si să ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. In cazul în care nu va putem rezolva problema si doriti să intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru
2. Vom aloca toate resursele necesare în investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile în cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.
3. Pentru clienti cu mai multe conturi, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile în cazul în care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.
4. Suntem unicii în masura să judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.
5. Orice litigiu aparut în legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului orice litigiu, decurgand din sau în legătură cu acest contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial Pitesti, în conformitate cu Regulile de procedure arbitrală ale acestei Curti. Hotărarea arbitrală este definitivă si obligatorie.

Plata cu card / Plata prin transfer bancar / Plata in rate

1. Cum cumpar produse de pe site-urile nostre
Bileteavion.net vinde on-line serviciile sale prin intermediul de plata on-line ale netopia-payments.com stripe.com sau paypal.com In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara serviciilor noastre on-line urmand  pasi:

a. Selectați produsul / serviciile pe care doriti sa-l achizitionați si urmați pasii specificati.

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 256 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Bileteavion.net, nici de catre netopia-payments.com stripe.com sau paypal.com. Aveti grija să completați formularul corect si să indicați persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Bileteavion.net si netopia-payments.com nu vor putea să va contacteze si să va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ați ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar să completați un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura în primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele netopia-payments.com, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate
Cat de sigur este pentru mine să platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plați on-line oferite de netopia-payments.com stripe.com sau paypal.com. Riscurile asociate unei plați on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terte parti si să fie abuziv folosite –  netopia-payments.com stripe.com sau paypal.com garanteaza securitatea sistemelor sale informatice iar pentru mai multe detalii privind GDPR va rugam să consultați sectiunea protectia datelor gdpr.

• Datele dumneavoastra în cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – să intre în posesia unor terte parti si să fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre netopia-payments.com stripe.com sau paypal.com pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele netopia-payments.com stripe.com sau paypal.com, aceastea fiind direct introduce în sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra în acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

3. Metode de plata
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ați selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii cu suma transferata, introducându-se astfel un decalaj de 2-5 zile, de la caz la caz.

4. Plata in rate

Mai multe informatii aici https://netopia-payments.com/solutii/plata-in-rate/